Atpakaļ no LČ Daugavpilī

“Izcils starts izdevās Andriem. Juniors Kivlenieks vinnēja 2x H21 stiprākajā grupā, seniors Kivlenieks H50 3.v., bet mazie-  Sarksņa H12  1.x izcīnīja Latvijas čempiona titulu, Svilāns 1.x startēja H12 grupā un veica distanci patstāvīgi , lai gan viņam tikai 8 gadi.  Arī Kristofers Barkāns veica abas distances- vidējo un stafeti.

D12 grupā 6.v. izcīnīja Katrīna Celeste no Ikšķiles, viņa divu sezonu laikā iemācījusies slēpot un orientēties vienlaicīgi. Tas nemaz nav tik viegli.
Tāpat labs sniegums Robertam Tomam Kalējam un Kārlim Grīnbergam (arī Ikšķile) , jo kopā ar Andri Sarksņu izcīnīta pirmā sudraba medaļa stafetē.
Protams par mazajiem vislielākais prieks.
H21 stafetes “zelta ” komanda ir OK Ogre – A.Kivlenieks, N.Neimanis, M.Zvirbulis. Stabils sniegums. Nauris pēc aizvadītā Pasaules Junioru čempionāta (26.v., 7.v. stafetē) bija nedaudz saslimis, kā arī pārējos bija mocījusi gripa, tomēr kā redzam, esam stipri. Vienlaicīgi notika arī Lietuvas čempionāts, tas palielināja konkurenci, bija interesanti vērot kaimiņu attieksmi un prasmes. Secināju, ka viņiem jauniešu ir daudz vairāk tieši 14 grupā. Tas vieš cerības nākotnē. Valdīja sportiskais optimisms. Mums par to nopietni jādomā.
Sievas pārstāvēja rūdītas seniores Iveta Holcmane un Dace Cebule- zelts un sudrabs vidējā distancē, stafetē – zelts, jo citu jau nebija (lietuvietes ar zaudēja). Daugavpilī jutāmies kā ārzemēs, jo TV raidīja tikai Lietuvas un Krievijas kanālus,” stāsta Iveta Holcmane.