Noslēdzies Ogres novada skolu orientēšanās čempionāts

Noslēdzies Ogres novada skolu orientēšanās čempionāts. Bijām 12 skolās. Mazajās skolās startēja visi skolēni, bet lielajās skolās pa klašu grupām pēc nolikuma – 3.-4.klases, 5.-6.klases un 7.-8.klases. Startēja visa klase, sadaloties pa pāriem vai pa 3. Noteicām labāko klasē un grupā skolā un apbalvojām ar diplomiem. Jaunieši iesaistījās ar prieku un distances veica ātri. Labākais laiks visā novadā 1km distancē ar 9 kontrolpunktiem bija 4 .08min. Ogresgalā , bet distancē 500m un 9 kontrolpunkti tas bija 2.38 min. Sport Ident atzīmēšanās sistēma ļauj ātri izdarīt atzīmēšanos kontrolpunktos, netērējot laiku. Skolu skolotāji šogad saņēma kartes, kompostierus un kontrolkartiņu paraugus seminārā Ogrē 28.oktobrī. Līdz ar to skolās iespējams veidot aktivitātes orientēšanās sportā. Seminārā I.Holcmane demonstrēja distanču plānošanu sporta zālē un ievadīja distanču plānošanas procesā sporta skolotājus.
Ŗezultāti skolās:
Laubere: 1.v.Vladimirs Oskins, Jānis Dimitrovičs,2.v.sabīne Dimitroviča, Liāna Oskina,3.v. Aleksandrs Stavskis, Mārtiņš kalniņš
Pirmsskola- Roberts (5 gadi) Distance 500m un 9 kontrolpunkti.
Jaunogres v.sk.: 3.-4.kl. grupā 1.v. Safina 4c klase, 2.v. Valerija, 4b klase, 3.v. Davids 4a klase.
5.-6.kl. grupā 1.v. Jevgenijs 6a.klase, 2.v.Deņis 6b.klase, 3.v. Kirils 5a.klase
Ogresgala sk.-3.-4.kl.grupā 1.v. Raiens Sproģis, Namejs Poriņš 4.kl.; 2.v. 3.klase
5.-6.kl.grupā 1.v.Emīls Balodis, Markuss Merniks 6.kl., 2.v. 5.klase.
7.8.kl.grupā 1.v.Tims Naļivaiko 7.kl.
Ogres novada skolas ir aktīvas jaunu sporta pasākumu ieviešanā. Sporta dienās orientēšanos izmantoja Ogres pamatskola, Ogres 1.v.sk., Ogresgala pamatskola, Suntažu v.sk.,Lauberes filiāle, Madlienas v.sk. un Krapes filiāle, Ķeipenes pamatskola, Taurupes pamatskola ar filiālēm Mazozolos un Meņģelē. Aktivitāte aug un nākošgad plānosim jau sarežģītākas un interesantākas distances.


Lai kompass rāda Ziemeļus!

Projekta koordinatore Iveta Holcmane.