Latvijas čempionāta sudraba medaļas elites stafetē

Pēc 6 gadu pārtraukuma atkal Ogres komanda iekļuvusi trijniekā. Raivo un Andris Kivlenieki, Renārs Roze  OK Ogre, Ogres novada sporta centra sportisti stabili cīnījās par zeltu Latvijas orientēšanās čempionātā Irbes upes krastā.

Kāpas, vecupes bijušā armijas poligona teritorijā veidoja sarežģītu kartes lasīšanu, caurejamība no ļoti labas līdz sliktai. Vidējais ātrums distancē 5min. 30 sek. uz 1km pavēles distancē 8,5 km ar 23 kontrolpunktiem. Protams, bija arī nelielas kļūdas, kuru dēļ tikai sudrabs – 5 min. aiz uzvarētāja.  Zeltu izcīnīja Alūkšnes komanda, kurā startēja igaunis Lauri Sild (kluba biedrs), ar kuru reizē 1.et. finišēja Raivo, 2.et. Andrim līdz noturējās Dandens, bet 3.et. nemanīts Renāram garām pagāja Edgars Bertuks(pirms 6 gadiem startēja no Ogres). Jāsaka, ka par zeltu cīnījās izlases vīri, jo visi šogad ir pārstāvējuši valsti. 1.et 1.finišēja Jānis Krūmiņš no Brikšņa, bet viņa komanda tālāk neizturēja spraigo cīņu, savukārt Ausekļa komanda diskvalificēta – Mārtiņš Sirmais paņēma nepareizo karti, to gan Renārs nezināja, jo tieši no Mārtiņa viņam izdevās aizmukt. Līdz ar to bronzu ieguva Saldus komanda.
V18 grupā arī sudrabs, lai gan pēc 1.et. Mikus Zvirbulis finišēja ar 7 min.pārsvaru, 2.et.Ģirts Krastiņš bija pārāk lēns un zaudēja jau 3.v., atgūt zaudēto 3.et. devās Nauris Neimanis, tas viņam izdevās.
Prieks par Ogres sudraba puišiem, bet zelts būs!
Individuāli vidējā distancē Latvijas čempioni- zelts V20 Andris Kivlenieks, S50 Dace Cebule, bronza- Ilze Tāse.