Ogrēnieši labākie Latvija!

Ar lieliskiem rezultātiem no Latvijas čempionāta ziemas orientēšanās sportā atgriezās Ok Ogre biedri! Pirmā sacensību diena bija Sprinta distance, kurā pie zelta medaļām tika 3 OK Ogre biedri – Andris Kivlenieks (H20), Raivo Kivlenieks (H18) un trenere Iveta Holcmane. Sudreba medaļas izcīnīja Edgars Sparāns (H21), Dace Cebule (D50) un Nauris Neimanis (H18). Bronzas medaļu izcīnīja Ilze Tāse (D50).

Nākamā sacensību dienā visi sacentās garajā distancē – kur atkal nepārspēti palika brāļi Kivlenieki, tātad otrais zelts Andrim un Raivo. Dace Cebule apmanījās ar vietām ar Ivetu Holcmani, līdz ar to izcīnīdamas zelta un sudraba medaļas šajā grupā. Pēc pirmās dienas neveiksmes sevi ļoti labi pierādija jaunais Edgars Ustinovs, kas izcīnija 2.vietu H12 grupā, tā pat otro vietu Pieaugušo grupā izcīnija Edgars Sparāns, Naurim Neimanim bronza H18 grupā.

Pēdējā disciplīna bija stafete. Vissīvākā cīņa bija paredzēta H21 grupā jo šajā grupā piedalījās visvairāk komandu. Ogres pirmajā Komandā startēja Raivo Kivlenieks, Edgars Sparāns un Andris Kivlenieks, kas pirmo reizi Ok Ogre vēsturē izcīnīja uzvaru elites grupā, otro vietu izcīnīja Kāpa OK un trešo Madonas BJSS. Ne mazāk aizraujoša cīņa bija H18 grupā, kur sīvā cīņa tomēr neizdevās panāk Kāpas orientieristus – līdz ar to izcīnītas sudraba medaļas – Komandā startēja Mikus Zvirbulis, Edgars Priedītis un Nauris Neimanis. Mūsu dāmas pieradīja to ka ir labākās sava grupā un pārliecinoši uzvarēja šajās sacensības – uzvaru kaldināja Iveta Holcmane, Ilze Tāse un Dace Cebule.